Article_Top_970x250

(VIDEO) SJAJNI HRGOVIĆ NOKAUTOM DO JOŠ JEDNE POBJEDE Heredia nije znao kako se zove

devet od devet

(VIDEO) SJAJNI HRGOVIĆ NOKAUTOM DO JOŠ JEDNE POBJEDE Heredia nije znao kako se zove

kol 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Nije Mariju Herediji pomoglo ni oko 15.000 domaćih navijača ni 15 kilograma više u odnosu na Filipa Hrgovića. Sjajnom serijom u 3. rundi nokautirao je Meksikanca u Hermosillu.

Taktički je fenomenalno Filip Hrgović (27) došao do devete pobjede u devetom profesionalnom boksačkom meču. Polako je dizao ritam protiv Marija Heredije (26), 15 kilograma težeg protivnika, i riješio ga tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, pišu 24sata.

Nakon jednog promašenog pokušaja Meksikanca Filip je shvatio da ima povoljnu poziciju da ga sruši. Jedan dobar desni direkt bacio je Herediju u konopce. Nakon malo skakutanja i pokušaja da dođe do daha, Filip je čekao da se opet malo otvori i sijevnula je bomba.

Još jedan desni direkt totalno je izbacio Herediju iz ravnoteže, nakon čega je Hrgović potegao laganiji lijevi kroše. Nije bilo potrebe za daljnjom serijom, Meksikanac je zateturao i završio na podu u samom kutu ringa dvorane Centro de usos multiples u Hermosillu.

Krenuo je sudac brojati Herediji, ali je nakon tri, četiri sekunde vidio da nema smisla jer je "Chabelo" bio previše uzdrman. Nije imao izbora nego prekinuti meč i dodijeliti pobjedu hrvatskom teškašu tehničkim nokautom.

Bio je to sedmi Hrgovićev nokaut u devet mečeva. Padali su Brazilac Raphael Zumbano Love, Čeh Pavel Šour, Britanac Tom Little, Meksikanac Filiberto Tovar i Amerikanci Amir Mansour i Gregory Corbin. Sudačku odluku dočekali su samo Irac Sean Turner i Amerikanac Kevin Johnson, ali i scenu kako sudac diže ruke našem boksaču kao pobjedniku.

Video nokauta pogledajte OVDJE.

Dnevnik.ba