Article_Top_970x250

(VIDEO) Preljub uživo: Pogledajte urnebesnu reakciju kad su shvatili da ih snima kamera

"Mijenjam ženu"

(VIDEO) Preljub uživo: Pogledajte urnebesnu reakciju kad su shvatili da ih snima kamera

sij 20, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Twitter

Nesretnik je već koju sekundu kasnije pokušao odigrati na kartu "nisam ja odavde"

Gledatelji koji su u subotu u Guayaquili pratili prijateljski dvoboj Barcelone i Delfina, dvaju ekvadorskih klubova na kojemu je kao gost nastupio i Alessandro Del Piero, dobili su puno više od nogometa i umijeća legende Juventusa.

Naime, uživo su mogli pratiti i novi nastavak serijala "Mijenjam ženu" jer je jedan od navijača na utakmicu sa sobom poveo ljubavnicu!

Tako barem u nedjelju prenose brojni južnoamerički portali, koji su također rado objavili snimku koja je preko noći postala hit na brojnim društvenim mrežama.

Video je nastao na poluvremenu utakmice, te prikazuje razigranoga šarmera kako ljubi djevojku s kojom se nalazi u društvu, ali i naglo skida osmijeh s lica kada shvaća da njegov čin ide uživo u prijenos.

I doista, nesretnik je već koju sekundu kasnije pokušao odigrati na kartu 'nisam ja odavdje', ali da bi krizna situacija po njega bila time gora, radoznali korisnici društvenih mreža su se vrlo brzo dokopali njegova profila na Facebooku.

U međuvremenu ga je brže-bolje uklonio, ali je svejedno netko spretan na vrijeme spremio fotografiju na kojoj ga možemo vidjeti s, pogađate, nekom sasvim drugom ženom, što navodi na zaključak da je u subotu doista 'šarao' sa strane, piše Večernji list.

Hoće li priča dobiti nastavak u tamošnjim medijima, vidjet ćemo.

Dnevnik.ba