Article_Top_970x250

(VIDEO) Predsjednik općine se sramotio, Vučić se prvo smijao pa izgubio živce

muke s izgovorom

(VIDEO) Predsjednik općine se sramotio, Vučić se prvo smijao pa izgubio živce

tra 01, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot

Stevan Suša, predsjednik Općine Surčin, pokazao se u "najboljem" svjetlu na ceremoniji obilježavanja početka radova na dionici Novi Beograd - Surčin, koji je nastavak autoceste Miloš Veliki.

Suša je pokušao izraziti zahvalnost direktoru kompanije "China Construction Communication Company", ali mu nije pošlo za rukom da pravilno izgovori njegovo ime. Ali nikako.

Na videosnimci koji se širi društvenim mrežama, Suša ima očigledan problem s izgovorom same kompanije, a potom mu jezik još više zapliće u pokušaju da se zahvali direktoru.

- Gospodinu Čeng Ju Jao, Si Jao, Čeng... Si Jao Ju... - trudi se izgovoriti Suša, a u "pomoć" mu ubrzo pristiže i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji mu "šapuće" prezime čelnika spomenute kompanije, a potom odmahuje rukom, vidno naživciran.

"Kod naprednjaka volim i cijenim tu neposrednost, opuštenost, prirodnost i apsolutno neznanje po svim pitanjima", "Postoji li jedan, barem jedan član SNS-a da može pravilno pročitati ili izgovori bilo koju riječ ili broj?", "I ne odustaju. Bjesomučno blamiranje", samo su neke od reakcija korisnika Twittera na posljednji gaf nekoga iz SNS ekipe.

Dnevnik.ba