Article_Top_970x250

(VIDEO) Predsjednica Hrvatske se okušala u boksu i odmjerila snage sa Stipom Miočićem

nakon službenog posjeta

(VIDEO) Predsjednica Hrvatske se okušala u boksu i odmjerila snage sa Stipom Miočićem

ruj 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Po završetku službenog posjeta SAD-u, predsjednica RH još dva dana ostaje u Bostonu, gdje će se družiti s kćeri koja studira na Harvardu. Troškove privatnog boravka će platiti sama.

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović je otišla u SAD. U Clevelandu se, između ostalog, susrela sa Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji  te s njim odmjerila snage, javlja HRT.

Miočić je Kolindu ugostio u teretani u kojoj trenira. Miočić je od predsjednice dobio hrvatski dres s brojem 10, a onda su se on i njegova kći fotografirali s Kolindom Grabar Kitarović. Predsjednica u SAD-u ostaje do 25. rujna te će sudjelovati na 74. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku.

Po završetku službenog posjeta SAD-u, predsjednica RH još dva dana ostaje u Bostonu, gdje će se družiti s kćeri koja studira na Harvardu. Svoj privatan boravak najavila je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa te najavila da će sve troškove tog dvodnevnog privatnog boravka podmiriti sama, piše 24sata.

Dnevnik.ba