Article_Top_970x250

(VIDEO) Postavio skrivenu kameru kako bi otkrio tko mu svake noći posprema šupu, šokirao se otkrićem

misterij riješen

(VIDEO) Postavio skrivenu kameru kako bi otkrio tko mu svake noći posprema šupu, šokirao se otkrićem

ožu 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Youtube

Britanski umirovljenik Stephen Mckears (72) počeo je uočavati svakoga jutra u svojoj vrtnoj šupi smještenoj tik uz kuću pospremljeni stol.

Nije mu bilo jasno o čemu se radi jer je svaki put na stolu u malenoj kućici ostavljao nered.

Mislio je da je lud kada je prvi put prije mjesec dana primijetio da su neke stvari premještene. Djeca su ga uvjeravala da je riječ o duhu.

Mckears iz Severn Beacha u Južnom Gloucestershireu potom je primijetio da se u kutiji nagomilavaju i druge stvarčice. Odlučio je potpuno isprazniti bijelu kutiju i raspršiti matice i vijke po cijeloj šupi.

Kada se ujutro probudio, sve je bilo počišćeno. Tjednima je velike vijke, plastične dijelove, matice i vijke svako jutro pronalazio uredno složene u kutiji. Kako bi doznali što se zbiva Mckears i njegov susjed Rodney Holbrook (70) odlučili su postaviti skrivenu kameru u šupu.

Obojica su bili zapanjeni otkrićem: snimka je pokazala kako je za uredno pospremljeni stol krivac - maleni miš. Vijke je stavljao u usta i posremao ih uredno u kutiju, kao i velike metalne klipove i dijelove plastike. Pokušavao je čak dizati predmete dvostruko veće od sebe.

 - Zovem ga brexitovski miš jer je skupljao zalihe za Brexit, našalio se Mckears.

- Najteža stvar koju je podigao bio je plastični nastavak na kraju cijevi i lanac električne bušilice, otkriva umirovljenik.

Miša su snimili u akciji između ponoći i 2.30 sata u noći. Glodavac je pospremao šupu punih mjesec dana dok ga nisu otkrili.

- Te noći kada smo ga snimili vrijedno je radio dva sata, mora da je umorno zaspao nakon toga, rekao je.

- Znao sam ranije vidjeti miša kako pomiče predmete da si napravi gnijezdo, ali nikada nije dirao metalne predmete. Nevjerojatno. Još uvijek vrijedno radi, zadivljeno priča Mckears.

Njegov susjed Rodney Holbrook, inače fotograf divljih životinja, zadivljen je otkrićem.

- Ovaj miš je nevjerojatan, bio sam istinski zadivljen kada sam ga vidio na djelu, rekao je.

Dnevnik.ba