StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte jedan od najbizarnijih pregleda VAR snimke

Piše D  /  01.02.2021., 02:02h

Al-Sahel je dočekao Al-Kuwait, vodio jednom, pa drugi put, no onda je domaćinu sudac isključio igrača i nakon toga su gosti izjednačili. Utakmica je pak odlučena u 11. minuti sudačke nadoknade kada je Yousef Nasser Al Sulaiman realizirao kazneni udarac za pobjedu gostiju.

No prije toga se odvijala neviđena drama. Prekršaja za najstrožu kaznu uopće nije bilo. Radilo se o jednoj od najsmješnijih simulacija koje smo vidjeli, a kako je ovo vrijeme videotehnologije, tj. VAR-a, takve stvari više ne mogu proći samo tako. Osim ako ste u Kuvajtu.

Sudac je otišao pogledati snimku i nakon nekoliko sekundi odlučio kako je to ipak kazneni udarac iako se na snimci jasno vidi da je igrač zamahnuo po zraku i sam pao kao pokošen. Majstor koji je pobijedio videotehnologiju i vlastite oči sumanuto je dijelio žute kartone domaćinima zbog prigovora i potom završio utakmicu.

Da se ovo dogodilo u nekoj lošoj filmskoj komediji, rekli bismo kako pretjeruju, ali, eto, događaja se i u stvarnom svijetu, piše gol.hr.

Dnevnik.ba

 

20. rujan 2021 01:25