Article_Top_970x250

(VIDEO) Plenković ´bocnuo´ Bernardića i nakon emisije: "To još nikad nisam vidio"

postdebatno podbadanje

(VIDEO) Plenković ´bocnuo´ Bernardića i nakon emisije: "To još nikad nisam vidio"

lip 30, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

I nakon debate, Andrej Plenković je podbadao Davora Bernardića, dok je ovaj govorio o važnosti argumentacije i kompetentnosti

Premijer RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i lider Restart koalicije i SDP-a Davor Bernardić sinoć su se na RTL televiziji po prvi puta sučelili prije parlamentarnih izbora. Sučeljavanje je bilo energično, sadržajno i zanimljivo, a Plenković je ostvario blagu prednost u anketama na web portalima, dok su analitičari ostali podijeljeni. No, obojica su uvjerena u to da su iskazala superiornost.

“Da je bar došao s papirima s vaše televizije, to bi bila veća fora. Nije normalno doći na vašu televiziju, a koristiti papire od druge, a ne doći tamo u emisiju. To još nisam nikad vidio”, rekao je Plenković RTL-u nakon debate.

S druge strane, Bernardić svog političkog oponenta nije ni spomenuo: “Mislim da su građani mogli vidjeti karakter, strast, želju, na kraju krajeva argumentaciju, kompetentnost u određenim temama koje su sasvim sigurno važne za Republiku Hrvatsku i to je nešto što je važno.”

Dnevnik.ba