Article_Top_970x250

(VIDEO) Ovakav penal niste vidjeli: Vratar je već bio siguran u promašaj, a onda...

nevjerojatno

(VIDEO) Ovakav penal niste vidjeli: Vratar je već bio siguran u promašaj, a onda...

tra 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Getty Images

Iz vikenda u vikend, iz tjedna u tjedan svjedočimo fantastičnim pogocima i majstorijama nogometaša. Bilo da je riječ o Messiju, Cristianu Ronaldu ili tamo nekom Peri Periću.

Ali gol s bijele točke koji je postignut u Meksiku vjerojatno je najčudniji koji ćete ikad vidjeti.

U tamošnjem prvenstvu do 17 godina imaju običaj nakon utakmice, ma kako god ona završila, raspucavati s bijele točke. Rezultat ne ovisi o uspješnosti izvođenja jedanaesteraca, a djeci dobro dođe da malo u živoj utakmici vježbaju taj, ponekad, nezahvalan zadatak.

I tako se nakon dvoboja Chivas i Lobosa u kojem je slavio domaćin rezultatom 6:1, također pristupilo izvođenju jedanaesteraca. I odmah u prvoj seriji - nevjerojatan gol s bijele točke! Diego Campillo postavio je loptu na 'kreč', opalio i onda se od grede odbila visoko u zrak.

Suparnički vratar Carlos Reza nije pogodio stranu, ali je ustao i promatrao let lopte, a ona se vratila natrag u teren i u čudnoj rotaciji odbila od zemlje i pod gredu! Sudac je priznao pogodak iako su se iz redova Lobosa malo bunili, a naposljetku je i ta serija penala pripala momčadi iz Guadalajare koja je slavila 4:2 u raspucavanju.

Dnevnik.ba