Article_Top_970x250

(VIDEO) Novak Đoković zapjevao kao Eros i oduševio Talijane

prvi reket svijeta

(VIDEO) Novak Đoković zapjevao kao Eros i oduševio Talijane

velj 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Srpski tenisač vratio se u Europu nakon osvajanja Australian Opena i opet nastupio na velikoj sceni, na svjetski poznatom festivalu Sanremo ka gost. S voditeljima je i zaigrao tenis na pozornici.

Samo tri dana nakon što je osvojio osmi Australian Open i 17. Grand Slam, najbolji tenisač svijeta Novak Đoković (32) bio je na drugoj, glazbenoj pozornici. I pred milijunskim auditorijem na TV-ekranima u Italiji zapjevao.

Dogodilo se to na Festivalu di Sanremo, jednome od najvažnijih događaja u Italiji koji se održava od 1951. i koje je bilo uzor za osnivanje Eurosonga.

Đoković je otpjevao pjesmu Erosa Ramazzottija "Terra promessa" (Obećana zemlja) s kojom je legenda talijanske glazbe pobijedila na Sanremu davne 1984. u kategoriji debitanata (Nuove proposte).

Đoković, kao i većina tenisača, trenira u Italiji, i zato jako dobro govori talijanski, a sasvim solidno ga i pjeva, sudeći prema reakcijama publike u Sanremu.

U gledalištu je uživala i pjevala s njim u glas i Novakova supruga Jelena (33), a tenisač je usput zaigrao i tenis s voditeljima na pozornici, prenose 24sata.hr.

Cijeli video možete pogledati OVDJE.

Dnevnik.ba