Article_Top_970x250

(VIDEO) Nije htio više udarati suparnika, poludio zbog izostanka reakcije suca

empatija u oktogonu

(VIDEO) Nije htio više udarati suparnika, poludio zbog izostanka reakcije suca

ruj 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: UFC

Justin Gaethje oduševio je borilački svijet ponašanjem na kraju borbe protiv Donalda Cerronea na UFC Fight Nightz 158. 

Prvo je krošeom žestoko uzdrmao suparnika, a zatim serijom udaraca poslao Cerronea na koljena. Tada je, dok bi mnogi drugi nasrnuli na suparnika da ga dokrajče, Gaethje zatražio od suca da prekine borbu jer nije više htio udarati nokautiranog Cerronea. Ipak, morao je uputiti još nekoliko udaraca da natjera suca na prekid borbe. Između tih udaraca ljutito je gledao suca i tražio da zaustavi borbu i pomogne Cerroneu. 

Nakon prekida nastavio je bijesno dobacivati sucu jer smatra da je prekasno prekinuo borbu. 

"Vikao sam na suca jer se kaže da je borba gotova ako netko padne na lice. On je dva puta tako pao, a ja sam ga morao nastaviti udarati. Nije to sučeva greška, on je radio svoj posao, ali dolje je bio moj prijatelj i jednostavno nisam htio nastaviti", rekao je pobjednik s kojim se složio i David Shaw, dopredsjednik UFC-a koji je izjavio da je sudac trebao ranije prekinuti borbu. 

Borci su oduševili i nakon borbe kad su se zagrlili u oktogonu.

"Ovo je bilo grozno i ne želim to nikad više ponoviti. Ne želim se boriti protiv prijatelja", rekao je Gaethje kojem je ovo treća pobjeda zaredom nokautom i koji bi se u sljedećoj borbi mogao boriti protiv bivšeg prvaka Conora McGregora.

Dnevnik.ba

Tagovi: