Article_Top_970x250

(VIDEO) Nevjerojatno: Juve dobio gol nakon 'reakcije' CR-a u zidu

NE U LICE...

(VIDEO) Nevjerojatno: Juve dobio gol nakon 'reakcije' CR-a u zidu

tra 22, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Dok su svi oko njega skakali, a jedan iza čak i ležao kako bi spriječio niski šut, Cristiano Ronaldo je stavio ruku preko lica i digao nogu 'tek toliko' te je lopta upravo preko njega ušla u gol.

Juventus je u 32. kolu Serije A pobijedio preokretom pobijedio Parmu 3-1 golovima Alex Sandra (43', 47') i de Ligta (68') i barem privremeno došao na 3. mjesto.

Cristiano Ronaldo nije zabio gol, ali je svejedno priča dana, budući da se na svim društvenim mrežama vrti gol Burgmana (25') iz slobodnjaka. Urugvajski napadač odlično je zabio s otprilike 25 metara u same rašlje. 

Dok su svi oko njega skakali, a jedan iza čak i ležao kako bi spriječio niski šut, Portugalac je stavio ruku preko lica i digao nogu prema naprijed onako, 'tek toliko', a lopta je upravo u putanji iznad njega ušla u gol.

- Nažalost, ovakve se stvari događaju. Vidjet ćemo hoćemo li ga ubuduće stavljati u živi zid - rekao je nakon utakmice trener Juventusa Andrea Pirlo.

Cristiano se u posljednje vrijeme jako muči, kao i Juventus, a ova, ionako katastrofalna, sezona mogla bi biti još gora ukoliko Juve ne izbori Ligu prvaka sljedeće sezone.

Juventus (65) je 6. kola prije kraja prvenstva 3. momčad Serije A, a iza njih slijedi Atalanta (64) i Napoli (60) koji imaju i utakmicu manje, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba