Article_Top_970x250

(VIDEO) Neobičan gost upao u frizerski salon, napravio nered i brzo izjurio

new york

(VIDEO) Neobičan gost upao u frizerski salon, napravio nered i brzo izjurio

lis 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Youtube

U jedan njujorški frizerski salon upao je - glavom i rogovima - izgubljeni jelen!

Znamo da je u dječjoj pjesmici medo išao u dućan, znamo da je to u stvarnosti malo vjerojatno, ali je li išta normalnije očekivati jelena u frizerskom salonu? Nije? E, baš to se dogodilo u New Yorku.

Ne baš u centru grada, na širem je gradskom području, ali opet – ni ondje baš nije uobičajeno da se kreću. Ni jelen, kao ni medo iz pjesme nije rekao 'dobar dan', samo je uskočio unutra. I to kroz izlog.

Ni New york Times nije odolio

Video je u rekordnom roku postao viralan, čak ga je objavio i ugledni New York Times koji zazire od ovakvih sadržaja. No, neke stvari se ipak ne mogu tek tako ignorirati.

Dakle, divlja životinja je jednostavno uskočila kroz izlog, doslovno preskočila mušteriju koja je čekala red i napravila krug po salonu. Jasno, nije došla na uljepšavanje, već je panično trčala, potom i pokušala naći izlaz.

Video jasno pokazuje da vlasnici nije bilo ni malo svejedno. Posve je to shvatljivo, njegovi rogovi nisu bezazleni i pravo je čudo da nije napravio veću štetu niti ozbiljnije ozlijedio troje ljudi – frizerku i dvije mušterije – koji su se zatekli unutra.

Istina za volju, gospođa koja je čitala novine i čekala red zatražila je liječničku pomoć, no utvrđene su joj tek lakše ozlijede. Strah je nekako preživjela.

'Mislila sam da mi je u salon uletio automobil'

Vlasnica salona, očekivano, zbog nastale situacije se uspaničila, no brzo je došla sebi s obzirom da jelenu nije trebalo puno da pronađe put nazad. U cijeloj priči još može biti i zadovoljna jer nepozvani gost, ne računajući razbijen izlog i vrata, u samom objektu nije napravio nikakvu štetu.

"Prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je ono najgore, da mi je u salon uletio – automobil. Počela sam vrištati, nisam znala kako reagirati", rekla je vlasnica salona Jenisse Herediana koja je naglasila da joj salon nije blizu šume odakle je, pretpostavlja se, jelen došao.

"Ovo su su situacije u kojima se najbolje nasmijati. Ovo je ludo, nikad mi ne bi palo na pamet da se tako nešto može dogoditi."

Dnevnik.ba