Article_Top_970x250

(VIDEO) Je li moguće da mu je ovo uspjelo? Pogledajte što je izveo vanzemaljac Messi

genijalno

(VIDEO) Je li moguće da mu je ovo uspjelo? Pogledajte što je izveo vanzemaljac Messi

velj 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Messijeva genijalnost ili montirani trik?

Video velikog Lionela Messija kako izvodi trik s krugom i loptom postao je viralni hit i upravo se dijeli društvenim mrežama. Argentinski majstor, naime, snimao je reklamu za Pepsi, čije je zaštitno lice već godinama. Messi polupraznu bocu stavlja na loptu koju šutira i  njom pogađa kroz krug, odnosno obruč, a koji je pak udaljen 10-ak metara, a boca pritom slijeće na svoje dno izuzetno stabilno.

Niti nakon više gledanja nije sasvim jasno radi li se ovdje o montaži ili stvarno iznedenom potezu. Kako bilo, fanovi se dive Argentincu i triku, a neki se i malo zezaju na račun nekih od najvećih zvijezda današnjeg nogometa…

“Navijač Liverpoola: ‘O Bože, Salahov trik s Pepsijem najbolje je što ćete ikad vidjeti’. Messi: ‘Pridrži mi Pepsi”, jedan je komentar nogometnog zaljubljenika u lik i djelo Messija.

Moguće da je ovdje riječ i o montiranom triku, jer ako nije, ovo je još jedan dokaz potpune Messijeve genijalnosti. Prosudite sami o čemu se ovdje radi.

Inače, ovaj potez pojavio se na društvenim mrežama samo dan nakon što je zvijezda Redsa Mohammed Salah imao svoj trik. On ga je izveo s limenkom Coca Cole.

Dnevnik.ba