Article_Top_970x250

(VIDEO) Čuveni Imperator pijan tetura ulicom, pridržavaju ga da ne padne

ADRIANO

(VIDEO) Čuveni Imperator pijan tetura ulicom, pridržavaju ga da ne padne

srp 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Umjesto nogometne legende postao je tip kojeg sretnete ispred kvartovskog dućana.

Brazilac Adriano, najpoznatiji po igrama u Interu, bio je ogroman talent kojem su predviđali status nogometne legende jednog dana, ali njegova karijera nikad nije došla do takvih razina.

Njegova kola krenula su nizbrdo nakon smrti njegova oca, na koju su se nadovezali mnogi problemi: manjak motivacije, pretilost, alkohol, pa čak i optužbe za trgovinu drogom.

Čuveni Imperator nakon svega s vrlo rano, s manje od 30 godina – ne računajući nekoliko neuspješnih pokušaja povratka – povukao iz nogometa i vratio u svoju favelu u Rio de Janeiru gdje se, čini se, osjeća najbolje.

Kako izgleda njegova svakodnevica otkriju povremeni viralni sadržaji na društvenim mrežama. Jedan takav je video Adriana kako vidno alkoholiziran izlazi s jedne zabave u Riju. Pomagao mu je prijatelj koji ga je pridržavao da ne padne.

Adrianu je danas 38 godina i da su se stvari razvile drugačije, možda bi taman negdje ovih dana otrčao počasni krug u dresu matičnog Flamenga dok bi mu klicala prepuna Maracana. Nažalost, nikad nećemo saznati što je sve mogao napraviti ovaj izvanredan nogometaš.

Dnevnik.ba