Article_Top_970x250

(VIDEO) BOLI PORAZ: Aguero se potukao s navijačem, Guardiola umalo s protivničkim trenerom

KAOS NA UTAKMICI FA KUPA

(VIDEO) BOLI PORAZ: Aguero se potukao s navijačem, Guardiola umalo s protivničkim trenerom

velj 20, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

“Učinili smo apsolutno sve, ali napravili smo pogrešku koje je ključna u ovakvim utakmicama i prihvaćamo poraz”, rekao je Guardiola nakon utakmice

Trećeligaš Wigan pobijedio je u ponedjeljak navečer na svom terenu vodeću momčad Premier lige, Manchester City, golom Willa Grigga u 79. minuti. Igrači Pepa Guardiole dominirali su cijelu utakmicu, ali nikako nisu uspjeli doći do gola Wigana, a na koncu su pokazali i vrlo loše ponašanje, kao i sam španjolski strateg.

Brojni obračuni

Delph je dobio crveni karton u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a Guardiola se na putu do svlačionice poželio obračunati s trenerom Wigana Paulom Cookom jer je smatrao kako je on uvjerio suca Taylora da njegovog igrača isključi iz igre. Navodno su bili vrlo blizu fizičkog sukoba, ali su na vrijeme spriječeni u tome.

Pravi je kaos na terenu nastao nakon utakmice kada su navijači domaćih utrčali na teren kako bi proslavili pobjedu sa svojim ljubimcima. Jedan od navijača je došao do Sergija Aguera i pokušao ga udariti, a Argentinac nije želio ostati dužan te mu je vratio. Srećom, obojica su promašili svoje udarce, ali Aguero je želio nastaviti obračun, a u tome su ga spriječili članovi stručnog stožera i branič Wigana Chey Dunckley, prenosi The Mirror.

Imali su jedan udarac na gol

Osim prepucavanja i šaketanja na terenu, navijači Manchester Cityja također su pokušali ući na teren, ali oko njih se ubrzo stvorio velik broj policajaca koji im je to zabranio. Tada su revoltirani navijači počeli trgati reklame i bacati ih na policajce.

Nema sumnje kako će sve incidente dodatno istražiti FA, a najveća kazna mogla bi zadesiti Aguera koji je imao fizički okršaj s navijačem.

Guardiola je bio vrlo sarkastičan na konferenciji za novinare te je čestitao protivnicima na pobjedi:

“Čestitam Wiganu na pobjedi, imali su jedan udarac na gol. Učinili smo apsolutno sve, ali napravili smo pogrešku koje je ključna u ovakvim utakmicama i prihvaćamo poraz”, rekao je Španjolac, donosi Daily Mail, prenosi Net.hr.

Dnevnik.ba

 

 

Article_Bottom_970x250