Article_Top_970x250

Uskoro pravomoćna presuda: Napušta li Zoran Mamić klupu Dinama?

PREKO GRANICE?

Uskoro pravomoćna presuda: Napušta li Zoran Mamić klupu Dinama?

stu 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Twitter

Nepravomoćnom presudom Zdravko Mamić osuđen je na 6 i pol godina zatvora, dok je Zoran dobio presudu od 4 godine i 11 mjeseci.

Zoran Mamić uskoro bi mogao napustiti klupu zagrebačkog Dinama. Kako javlja Jutrarnji list, Vrhovni sud Hrvatske zakazao je sjednicu žalbenog vijeća za 27. i 28. siječnja 2021. godine, a na njoj će se donijeti konačna presuda zbog optužbi da je Zdravko Mamić iz Dinama izvukao 115,8 milijuna kuna.

Podsjećamo, nepravomoćnom presudom Zdravko Mamić osuđen je na 6 i pol godina zatvora, dok je Zoran dobio presudu od 4 godine i 11 mjeseci. Stariji brat Zdravko trenutno se nalazi u BiH, dok je mlađi Zoran glavni trener aktualnog hrvatskog prvaka.

Inače, Zoran Mamić je ponovno postao glavni trener Dinama nakon što je klub napustio Igor Jovićević. Iako su mnogi vjerovali da je Mamić samo privremeno rješenje, on se s vremenom pretvorio u trajno te je s Modrima potpisao trogodišnji ugovor.

Mlađi Mamić je kao trener Dinama osvojio tri prvenstva i dva kupa, a jako dobre rezultate ostvario je i na Bliskom istoku gdje je vodio Al-Nassr, Al-Ain i Hilal. 

Dnevnik.ba