Article_Top_970x250

Urednica emisije "Provjereno" izgubila se u šumi: "Nažalost, ne zezam se..."

drama

Urednica emisije "Provjereno" izgubila se u šumi: "Nažalost, ne zezam se..."

lis 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: story.hr

Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: 'Ivanaaaa!' Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, ispričala je na društvenoj mreži

Urednica i voditeljica emisije 'Provjereno', Ivana Paradžiković (39), proživljavala je pravu dramu. Izgubila se u šumi, o čemu je obavijestila pratitelje ne Instagramu.

- Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac. S druge strane muk... pa onda: 'A, je l' vi mene zezate?' - 'Nažalost, ne snimam i ne zezam se. Imam 6 posto baterije. Nas je troje s dva psa'. Tako je krenula, sada kad je sve dobro prošlo, avantura života - započela je objavu.

Dodala je kako su ih krenuli spašavati tri ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja plus dva rendžera Geoparka Papuk.

- Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: 'Ivanaaaa!' Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, kaže ona meni: 'Znaš li ti tko sam ja?! Marika!' Čovječe, što ti je život! Marika! Marika i njezina obitelj su spasili moju obitelj 1991. Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo prespavali tu noć kod Marike. 30 godina poslije, ona je član GSS-a i spašava mi opet glavu iz papučke šume - ispričala je Ivana, a potom zaključila:

- Hvala HGSS, vi ste ljudi čudo! Ja sam svoju lekciju naučila. Nikada vise neću podcijeniti šumu.

Dnevnik.ba