Article_Top_970x250

Ubili morskog psa jer je prijetio turistima, sablaznilo ih otkriće u njegovoj utrobi

reunion

Ubili morskog psa jer je prijetio turistima, sablaznilo ih otkriće u njegovoj utrobi

stu 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Getty Images

Britanac (44) iz Škotske na ljetovanju je bio sa svojom suprugom, a nestao je kada je otišao plivati. No, njegov nestanak riješio je morski pas koji je plivao u blizini plaže

Britanskog turista koji je nestao prije nekoliko dana na otoku Reunion usred indijskog oceana, istočno od Madagaskara, najvjerojatnije je pojeo morski pas.

Naime, Britanac (44) iz Škotske na ljetovanju je bio sa svojom suprugom, a taj je dan otišao plivati. Budući da se dugo nije vratio, supruga je odmah alarmirala policiju. Krenula je opsežna potraga za njim, no nije pronađen.

Cijelo područje pretražili su ronioci, a obalu pri tragači. No, muškarcu nije bilo traga sve dok lokalni stanovnici nisu ubili morskog psa koji je plivao u blizini plaže i prijetio turistima.

Na morskom psu je provedena obdukcija, a u njegovoj utrobi je pronađena ljudska ruka s vjenčanim prstenom koji pripada nestalom britanskom turistu.

Njegova supruga ispričala je policiji kako je 44-godišnjak bio jako dobar plivač te da nije vidjela da je izašao iz oceana, piše Daily Mail.

No, policija ne isključuje niti mogućnost da se muškarac utopio pa je njegovo tijelo privuklo opasnu ribu.

Riječ je o tigrastom morskom psu koji je, nakon velike bijele psine, najčešći morski pas koji napada ljude.

Na otoku Reunion napadi morskog psa nisu strani pa se zbog toga još više sumnja da je Britancu presudio jedan od morskih pasa kojeg su ubili.

Dnevnik.ba