Article_Top_970x250

U Vitezu sve spremno za "LDF Dance Fest 2018"

PROMO

U Vitezu sve spremno za "LDF Dance Fest 2018"

lip 07, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija

Međunarodni plesni festival modernog plesa pod nazivom „LDF Dance Fest 2018“,ove godine sada već tradicionalno održava se na kraju plesne natjecateljske sezone, točnije 9.6.2018.godine u 9 sati i trajat će cijeli dan u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu. Ulaz za sve posjetitelje i ove godine je besplatan.

Ovaj veliki festival već 5. put zaredom se održava u srcu BiH u gradu Vitezu ,na kome se prošle godine okupilo do sada najveći broj sudionika – natjecatelja,ukupno 1.200 iz BiH, Hrvatske,Srbije.

Ove godine na uz standardno natjecanje održat će se i državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u plesnim stilovima Performing (sow dance,jazz dance,moderni balet,cheerleading) i Street oblasti(street dance,hip-hop,break dance),i ovime je ovaj plesni festival dobio na još većem značaju od prethodnih. Svi sudionici LDF Dance festa u 13.15 sati proći će ulicama našeg grada sa zastavama svojih plesnih klubova.

Turnir je od velikog značaja za sam grad i za svu djecu i mlade, organizatori su uključili sav turističko rekreativni potencijal grada ,mislimo prvenstveno na aqua park Ribica i etno selo Čardaci, koji mladi posjećuju ispunjavajući dan između radionica i natjecanja i PC 96 Vitez – rekao je Dejan Brkić organizator ovog velikog plesnog spektakla i voditelj LDF Vitez.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250