Article_Top_970x250

U Švicarskoj se zapalio hrvatski autobus, nitko nije stradao

prometna nesreća

U Švicarskoj se zapalio hrvatski autobus, nitko nije stradao

sij 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: 24sata

Čulo se kao da je pukla guma, a nakon toga vidjeli smo vatru. Brzo smo izašli iz autobusa i izbacili kofere. U busu su ostali neki ruksaci s osobnim dokumentima, ispričao nam je čitatelj koji je bio u busu

Išli smo iz Veysonnaza do Splita autobusom. Planuo je u vožnji, ispričao je čitatelj 24sata koji je bio u autobusu punom srednjoškolaca iz Hrvatske koji se zapalio u Švicarskoj u subotu poslijepodne. Švicarski mediji izvijestili su da je autobus planuo dok je bio u tunelu Schallberg.  

- Guma se zapalila ispod naših sjedala. Čulo se kao da je pukla guma, a nakon toga vidjeli smo vatru. Brzo smo izašli iz autobusa i izbacili kofere. U busu su ostali neki ruksaci s osobnim dokumentima - ispričao je čitatelj. 

Srećom, nitko u požaru nije ozlijeđen. Vatrogasci su sve putnike odveli u vatrogasnu postaju, a zatim su neki od njih na policiji prijavili štetu i gubitak dokumenata. 

Kako javlja čitatelj portala 24sata, policija je nazvala hrvatsku ambasadu koja im je izdala potvrdu da pređu granicu i na putu su prema Splitu. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250