Article_Top_970x250

U srcu Hercegovine svečano dočekani Kauboji

Mostar

U srcu Hercegovine svečano dočekani Kauboji

sij 27, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnji atom snage - rekao je Marić koji je zapjevao ''Tiho tiho teče Neretva''.

Više tisuća ljudi okupilo se u Mostaru na Vojničkom igralištu u kampusu mostarskoga sveučilišta gdje su dočekali rukometaše koji su porijeklom iz Hercegovine, a koji su s Hrvatskom osvojili srebro na Europskom prvenstvu, prenosi Fena.

Na doček u Mostar stigli su: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Josip Šarac.

-Nismo mogli donijeti zlato, ali moram reći mojim momcima i reprezentaciji kapa do poda jer su ginuli za Hrvatsku i čestitam im na tome. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju- obratio se Mostarcima David Mandić.

Svoje zadovoljstvo tolikim brojem okupljenih nije krio ni Mostarac Marino Marić.

- Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnji atom snage - rekao je Marić koji je zapjevao ''Tiho tiho teče Neretva''.

Igor Karačić, koji je izabran u najbolju momčad Europskog prvenstva, dočekan je posebnim ovacijama.

 -Izrazita mi je čast što sam s vama ovdje, ponosan sam i ovaj doček nam je veliki vjetar u leđa. Mi smo kao klinci prije 20-ak godina na ovom igralištu započeli svoje prve korake, trčali na betonu koji nije ovako dobar kao što je sad i evo Marino i ja smo doživjeli da nas Mostar dočeka ovako. Hvala vam od srca- kazao je Karačić.

Navijači su stigli iz cijele BiH - sa zastavama Hrvatske i natpisima gradova Ljubuški, Čapljina, Posušje, Vitez...te transparenata u znak potpore igračima iz Hercegovine.  

Dnevnik.ba

Tagovi: