Article_Top_970x250

U Splitu predstavljeno Čovićevo četveroknjižje Iznad crte

"lijepa zemlja bosna i hercegovina"

U Splitu predstavljeno Čovićevo četveroknjižje Iznad crte

lip 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Vecernji.ba

"Događaj naziva 'Lijepa zemlja Bosna i Hercegovina' još jedan je u nizu važnih za aktivno promišljanje BiH i važnih komponenti našega društva", poručio je Čović.

U Splitu je danas predstavljeno četveroknjižje “Iznad crte” zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića. 

Predstavljanje pod nazivom ''Lijepa zemlja Bosna i Hercegovina'' je održano u Velikoj dvorani palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Na predstavljanju četveroknjižja su izlagali akademik Davorin Rudolf, voditelj Zavoda HAZU-a u Splitu, akademik Mladen Bevanda, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Bosni i Hercegovini, akademik Dragan Čović, supredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, prof. dr. sc. Božo Skoko, redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i dr. sc. Goran Grlić Radman, ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske.

"Događaj naziva 'Lijepa zemlja Bosna i Hercegovina' još jedan je u nizu važnih za aktivno promišljanje BiH i važnih komponenti našega društva", poručio je Čović na svom Twitteru. 

Dnevnik.ba