Article_Top_970x250

U prodaji su ulaznice za predstavu Marina Ivanovića Stoke

mostar

U prodaji su ulaznice za predstavu Marina Ivanovića Stoke

svibnja 15, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predstojeća monodrama Marina Ivanovića Stoke kontroverzna je priča bivšeg ovisnika o opojnim drogama koji je uspio izaći iz pakla droge kao pobjednik.

On je svoju životnu priču pretočio u predstavu koja ima za cilj pokazati najmračnije strane ovisnosti. Kao što autor ove predstave kaže: ne trebamo se drogirati da bismo postali ovisnici, ne moramo se kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir. Ovo je predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj, pedagog, profesor, psiholog, poslovni čovjek, svaki roditelj, baka i djed- kako bi mogli prepoznati problem na početku i nositi se s njim, te svaki teenager kako mu ne bi palo na pamet posegnuti za zlom zvanim droga.

Predstava će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u srijedu, 23.5. s početkom u 20:30 sati. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače po cijeni od 15 KM, a rezervacije se primaju na broj 063 940 584. Od organizatora saznajemo da vlada velik interes za predstavu zato požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen.

Dnevnik.ba

Povezane Vijesti

Article_Bottom_970x250