Article_Top_970x250

U petak prvi sastanak Udruge gospodarstvenika općine Tomislavgrad

Tomislavgrad

U petak prvi sastanak Udruge gospodarstvenika općine Tomislavgrad

ožu 16, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u petak, 17. ožujka, s početkom u 19 sati, održat će se prva sjednica Skupštine Udruge gospodarstvenika općine Tomislavgrad, nakon što je rad te udruge obnovljen krajem veljače ove godine.

Udruga je osnovana prije 16 godina, a nakon dužeg razdoblja bez ikakve aktivnosti, grupa tomislavgradskih gospodarstvenika međusobno se organizirala te odlučila obnoviti rad Udruge.

Na obnoviteljskoj skupštini bili su prisutni predstavnici 34 gospodarska subjekta iz općine Tomislavgrad, koji su sudjelovali u radu i biranju novog vodstva udruge.

Za predsjednika Udruge gospodarstvenika općine Tomislavgrad, ujedno i predsjednika Skupštine izabran je Robret Zorić, dok je za dopredsjednikom imenovan Ivan Kovačević – Ćićko.

Kao osnovni ciljevi obnavljanja rada Udruge istaknuto je osiguranje boljeg poslovnog ambijenta, osiguranje bolje komunikacije između gospodarstvenika i općinske vlast te osiguranje komunikacijskih kanala za rješavanje problema s višim razinama vlasti.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250