Article_Top_970x250

U Orašju od 15. do 30. prosinca Božićni sajam

radost božića

U Orašju od 15. do 30. prosinca Božićni sajam

pro 15, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Pod nazivom "Božićna bajka", od 15. do 30. prosinca u Orašju će se održati Božićni sajam, prvi ovakve vrste u ovom dijelu BiH.

Ideja je potekla od Udruge građana "Božićna bajka u Orašju", a cilj je da građani ove i susjednih općina, dožive radost Božića na drugačiji način i proslave ovaj blagdan u zajedništvu, ljubavi, miru i veselju, prenosi Večernji.ba.

Pozivnicu za sudjelovanje na Božićnom sajmu prihvatilo je više od trideset izlagača iz Županije posavske i nekoliko susjednih općina. Oni će se predstaviti s domaćim prehrambenim i proizvodima od meda i voća, ručno rađenim artiklima od vrbovog pruća, narodnim nošnjama, te drugim interesantnim postavkama.

Organizator Sajma je osigurao besplatne štandove, a potporu za svoj projekt dobili su od Županije posavske i Općine Orašje.

U sklopu Sajma svakodnevno od 11 do 20 sati, posjetitelje očekuje zanimljiv kulturno-zabavni program, igraonice za djecu, koncerti, izložbe, izbor najljepših božićnih kolača i torti, kolačijada i rakijada, a svoj dolazak najavili su i moto-mrazovi.

Dnevnik.ba
 

Tagovi:

Article_Bottom_970x250