Article_Top_970x250

U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: "Sinovi su presretni"

bivši hrvatski skijaš

U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: "Sinovi su presretni"

lis 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

I prije nego su se vjenčali, Ivica i njegova supruga željeli su veliku obitelj. Sada ih je obradovala vijest kako će u ožujku postati roditelji dviju djevojčica, a već imaju dva sina

Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan i Leo, rekao je skijaš Ivica Kostelić (39) za Gloriju, čime je potvrdio kako njemu i njegovoj supruzi Elin stiže prinova. Tako će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica. 

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj. Upoznali su se 2006. godina u Austriji, kad su se oboje našli na ledenjaku Hintertuxer. I Elin se aktivno bavila skijanjem, no to nije dugo trajalo pa je počela studirati engleski jezik. Od tog prvog susreta odmah su se svidjeli jedno drugome i ostali su u kontaktu te počeli svoju vezu.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Uz Ivicu su pak dječaci prvi put stali na skije. 

- Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime - rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom.

Njegova supruga u rijetkim intervjuima otkrila je kako aktivno odgajaju djecu i da obojica vole sport, ali i pokazuju interes za glazbu.

- Mi smo stalno vani, na Sljemenu, u Maksimiru, na Bundeku ili Jarunu... I nema veze je li kiša ili jako sunce, obojica obožavaju juriti po prirodi, a Ivan posebno voli trčati. Otkad su se rodili mislim da smo svaki dan vani, na zraku i u prirodi. Ako su oni suhi i ako im je ugodno nema razloga da nismo vani i po najjačoj kiši - rekla je Elin.

Dnevnik.ba

Tagovi: