Article_Top_970x250

U Livnu se snima igrana serija, Jure i Mate stižu na male ekrane

traže se statisti

U Livnu se snima igrana serija, Jure i Mate stižu na male ekrane

svibnja 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: YouTube

Ekipa iz serije Jure i Mate ovoga puta snima igranu seriju od pet epizoda! Serija bi trebala ugledati svjetlo i na malim ekranima. Naime, riječ je o dobro poznatim YouTube likovima iz serije Jure i Mate čiji kanal broji preko 105.000 pretplatnika. 

Ovog puta moći ćete vidjeti nešto drugačiji rad u odnosu na njihov YouTube kanal, najavljuju. Jure i Mate ovog puta nisu ''Jure i Mate'' i ono što nam spremaju je nešto što do sada još nisu prikazali, kao što se nisu okušali u nekom drugom žanru osim komedije. Tema ove serije je aktualna u cijelom svijetu i tiče se svih mladih ljudi u Livnu i Bosni i Hercegovini.

Detalje o temi serije još ne otkrivaju, ali jednu stvar su definitivno potvrdili, a to je da je ova serija nije komedija, nego krimi-drama s elementima komedije i sarkazma.

''Velika nam je čast predstaviti početak našeg projekta kojeg smo dugo čekali, ovog puta naš rad dižemo na najveću moguću razinu. Do sada ste naš rad mogli gledati na YouTube-u, odnosno seriju Jure i Mate. Ovog puta moći ćete vidjeti nešto puno ozbiljnije, kako glumački, tako produkcijski'', poručili su.

Serija okuplja dobro poznatu glumačku ekipu, ali i mnoge druge poznate glumce iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Glumačku ekipu će činiti: Luka Mamuza, Ivan Šagolj, Ana Popović, Zdravko Grgić – Grga, Dragan Marinković – Maca, Slaven Knezović, Mladen Vulić, Pere Eranović, Ana-Uršula Najev, Stipe Radoja i mnogi drugi. Produkciju i režiju potpisuje Marin Mamuza, fotografiju potpisuje Mirko Pivčević, a scenarij Luka Mamuza.

Ekipa je trenutno u potrazi za više od 80 statista i nekoliko sporednih uloga.

Svi zainteresirani od 15 do 50 godina mogu se prijaviti i sudjelovati u ovom projektu. Traže se glumci za sporedne uloge, statisti i statisti sa zadatkom. Prijave za angažman mogu se izvršiti na mail adresi: [email protected] u kojoj će navesti sljedeće podatke: Ime i prezime, datum rođenja, visina, težina i nekoliko fotografija. Krajnji rok za dostavljanje podataka i prijave je do 1. lipnja 2021.

Dnevnik.ba