Article_Top_970x250

Trump voli gledati Stipu Miočića

Američki predsjednik

Trump voli gledati Stipu Miočića

sij 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: AFP

Često zove čelnika UFC-a nakon mečeva

Predsjednik UFC-a Dana White je u smiraju 2018. godine za poznati američki tabloid TMZ otkrio da ga je predsjednik SAD-a Donald Trump nazvao nakon što je Daniel Cormier nokautirao Stipu Miočića i oduzeo mu pojas prvaka. Od ranije je poznato kako su White i Trump prijatelji, a čelnik UFC-a je bio jedan od rijetkih ljudi iz zabavne industrije koji je u predsjedničkoj kampanji podupirao poduzetnika, prenosi fightsite.hr.

"Nekada me zove. Zadnji put kada je bio zaluđen nekim mečem je bio dvoboj između Cormiera i Stipe. Nije mogao vjerovati da je Cormier pobijedio u tom meču. Rekao mi je: "Jesi ti to očekivao jer ja nisam?". Nije mogao vjerovati da ga je Cormier nokautirao", otkrio je White.

Naravno, radi se o meču na UFC-u 226 u kojem je Daniel Cormier postao dvostruki prvak prošlog ljeta u Las Vegasu. DC je iskoristio trenutak neopreznosti hrvatskog borca s američkom putovnicom, te ga u jednom izlasku iz klinča zahvatio i poslao u nokdaun.

To nije prvi put da Trump zove Danu Whitea zbog UFC-a, kao ni zbog Stipe Miočića. Već je to napravio nakon što je Miočić pobijedio Fabricija Werduma i osvojio pojas prvaka svijeta.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250