Article_Top_970x250

​Troplet organizira izložbu najboljih fotografija s nagradnoga natječaja

četvrtak, 8. studeni

​Troplet organizira izložbu najboljih fotografija s nagradnoga natječaja

stu 07, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nakon završenog nagradnog natječaja za izbor najbolje neobjavljene fotografije s temom Obitelj – susret generacija, HKZ Troplet organizira izložbu najboljih fotografija u Gornjoj galeriji Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Otvaranje izložbe bit će priređeno u četvrtak, 8. studenoga u 19 sati.

Na natječaj se prijavio veliki broj fotografa amatera koji su poslali svoje fotografije. Prosudbeno povjerenstvo izabralo je dvadeset najuspjelijih fotografija, a među njima i tri najbolje. Povjerenstvo su vodili poznati majstori fotografije Ivica Matić, profesionalni fotograf, jedan od najcjenjenijih i najtraženijih u Dalmaciji i šire i Ivan Kelava, poznati fotograf iz Mostara i voditelj fotografskog tečaja „Učimo fotografiju".

Najboljih 20 fotografija bit će urađeno u velikom formatu, 30cm x 40cm ili 30cm x 45cm, ovisno o proporcijama fotografije, te će biti izložene javnosti. Na otvaranju izložbe, uz prigodan program, sponzor natječaja tvrtka ZK office iz Mostara dodijelit će vrijedne nagrade za tri najuspjelije fotografije. Nagrade su: fotoaparat Canon EOS 1300D, photobook dimenzija 20×30 te poklon-bon za izradu fotografija u vrijednosti od 50 KM.

"Pozivamo sve fotografe koji su poslali svoje radove, njihove prijatelje te ljubitelje fotografije koji žele uživati u lijepim fotografijama i dati potporu ovim talentiranim fotografima amaterima, ali i sve one koji žele dati potporu tradicionalnim vrijednostima i zaštititi obitelj od ugrozbi ovoga vremena, da nam se pridruže na otvaranju izložbe kako bismo zajednički slavili nadarenost i tradicionalnu obitelj", poručuju iz HKZ Troplet.

Dnevnik.ba