Article_Top_970x250

Trojica šefova silovali mladu policajku: Uhitili ih pa došli do novih saznanja

ufa, rusija

Trojica šefova silovali mladu policajku: Uhitili ih pa došli do novih saznanja

stu 07, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Društvene mreže

Dvadesettrogodišnja detektivka, koja je tek završila studij, je bila na radnom mjestu kada su ju šefovi pozvali na proslavu. U jednom trenutku nasrnuli su na nju i strgali joj odjeću

Trojica visoko pozicioniranih članova u ruskoj policiji uhićeni su jer se sumnja da su silovali kolegicu na proslavi u sjedištu policije u gradu Ufi.

Kako prenose mediji, šefovi policije dva okruga Edvard Matvejev (51) i Salavat Galijev (50) otišli su na piće. Prema nekim informacijama, dvojica policajaca slavili su odlazak u mirovinu. Kasnije im se pridružio i 34-godišnji Pavel Jaromčuk iz odjela za migrante. 

Detektivka (23), koja je tek završila studij, bila je na radnom mjestu kada su ju šefovi pozvali na proslavu. U jednom trenutku nasrnuli su na nju i strgali joj odjeću, piše RT.

FOTO: Društvene mreže

Silovali su ju i zlostavljali cijelu noć. Djevojka je ujutro uspjela pobjeći.

Matvejev, Galijev i Jaromčuk su znali da je djevojka kći zapovjednika u Ruskoj nacionalnoj gardi.

Nekoliko sati kasnije ona ih je prijavila i ubrzo je pokrenuta istraga protiv njih. U četvrtak su izbačeni iz policije, a u petak je izdan nalog za uhićenje trojice pod optužbom za grupno silovanje.

Kako se saznaje, pregledom je potvrđeno da je djevojka bila silovana i ozlijeđena. 

No, neki kolege su stali u obranu trojice policajaca. 

- Ali neki misle da se sve dogodilo uz uzajamnu suglasnost. Drugi dan je djevojku bilo sram pa je došla na ideju da ih prijavi zbog silovanja - izjavio je neimenovani policajac, koji je radio s Matvejevim.

Lokalni mediji pišu da se djevojka za vrijeme studija seksala u slušaonici s kolegom, a sve je snimila nadzorna kamera. Kada se sve saznalo, rekla je policiji da ju je silovao. Mladić je morao napustiti studij kako bi izbjegao kaznenu odgovornost, a slučaj je navodno na kraju zataškan, tvrde izvori. 

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250