Article_Top_970x250

Treneri i kapetani najavili mostarski derbi

bitka za europu

Treneri i kapetani najavili mostarski derbi

svibnja 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Bljesak.info

Uoči sutrašnjeg derbija između Zrinjskog i Veleža, koji će se odigrati na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 19 sati, danas su na konferenciji za medije treneri i kapetani ovih klubova najavili kvalitetnu igru i borbenu utakmicu u kojoj će svi ići na pobjedu.

Trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović je kazao kako je njegova ekipa sprema za sutrašnji susret i da ih očekuje teška utakmica, ali da će dati sve od sebe da izbore pobjedu.

"Velež je u dobrom momentu, 15 utakmica nije poražen i to je velika stvar. Na nama je da sve iskoristimo na utakmici i da ostvarimo pozitivan rezultat. Svjesni smo da ima još pet kola, blizu smo da izborimo cilj", rekao je Jakirović.

Kapetan Zrinjskog Nemanja Bilbija ističe kako nema velikih nepoznanica između Zrinjskog i Veleža i da je sutra velika utakmica i za jednu i za drugu ekipu.

"Borba je za Europu, borba za sami vrh i mislim da će sve proteći u najboljem redu", kazao je Bilbija.

Trener FK Velež Feđa Dudić ističe da je u redovima Veleža dobro ozračje na treninzima i da Velež pokazuje karakter ekipe.

"Ekipa Zrinjskog je odlična i puna dobrih pojedinaca koji mogu u svakom trenutku riješiti utakmicu. Odigrali smo ove sezone već dvije utakmice, jednom slavili mi, jednom oni. Sigurno je da ova utakmica ima najveći značaj od tih svih, jer bliži se kraj prvenstva i bodovi znače mnogo u borbi za izlazak na euroscenu. Mislim da mi ipak pod manjim pritiskom ulazimo u ovu utakmicu, imamo na kraju krajeva i tri boda više i nama je povoljan rezultat svaki osim poraza, mada ćemo sigurno ići i u ovoj utakmici na pobjedu kao što smo išli i svaku do sada, jer mi drugačije ne znamo igrati, a Zrinjskom samo igra pobjeda u ovoj utakmici pa je veći imperativ pred njima", kaže Dudić.

Mostarski derbi održat će se u subotu 8. svibnja od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom, gdje Zrinjski dočekuje Velež u okviru 29. Kola M:TEL Premijer lige BiH.

Dnevnik.ba