Article_Top_970x250

Trener Barce pred cijelom momčadi prozvao mladu zvijezdu zbog curenja informacija

kaos u blaugrani

Trener Barce pred cijelom momčadi prozvao mladu zvijezdu zbog curenja informacija

pro 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: AFP

Koemanu, pored očito narušene atmosfere, na ruku ne idu ni financijska situacija ni rezultati.

Barcelonin trener Ronald Koeman optužio je Riquija Puiga za curenje informacija iz svlačionice i to pred cijelom momčadi katalonskog velikana.

Tvrdi tako barem El Pais. Puig je 21-godišnji veznjak kojem je Koeman po preuzimanju trenerske klupe rekao da potraži novi klub jer na Camp Nou neće dobiti željenu minutažu. Razgovor na relaciji Koeman-Puig od riječi do riječi ubrzo je procurio u javnost, a to se nimalo nije svidjelo nizozemskom treneru, pišu Sportske novosti.

Dolaskom Koemana na klupu krenula je djelomična čistka Barcelonine svlačionice, pa su tako momčad između ostalih napustili i Luis Suarez, Ivan Rakitić, Arthuro Vidal koji su označeni viškom. Nedavno je javno neslaganje s trenerovim postavljanjem iskazao Antoine Griezmann, a sada je u javnost procurilo oštro prozivanje Puiga.

Koemanu pored očito narušene atmosfere na ruku ne ide kako slaba financijska situacija, tako ni rezultati budući Barcelona nakon deset utakmica uz utakmicu manje zaostaje velikih 12 bodova za liderom Atleticom. 

Mnogi smatraju da će Koeman teško preživjeti siječanjske predsjedničke izbore u klubu i već se naveliko špekulira o njegovom nasljedniku.

Dnevnik.ba