Article_Top_970x250

Torcida postrojila igrače Hajduka nakon poraza i tjerali ih iz kluba, cijeli stadion ih vrijeđao

velik pritisak

Torcida postrojila igrače Hajduka nakon poraza i tjerali ih iz kluba, cijeli stadion ih vrijeđao

stu 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Igrači su razočarani bez obzira bilo prodika od Torcide ili ne. Vidjeli smo kako ovo izgleda, moramo učiti iz naših utakmica, moramo se naučiti utakmice koje idu na neriješeno okretati u svoju korist, rekao je Burić.

'Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu,' vikala je Torcida na početku utakmice Hajduka i Gorice, a samo sat i pol kasnije te riječi zamijenili su s uvredama 'Je*emo vam mater'. To je epilog novog poraza 'bilih' od Gorice u samo tri dana. 

Goričani su na krilima sjajnog Lovrića i Suka još jednom srušili nedorečeni i bezidejni Hajduk, a Torcida je kipjela od bijesa na tribinama. Nekoliko puta tijekom utakmice imali smo prilike čuti, 'igrajte, pi*kice', a to je evoluiralo kako je susret odmicao kraju. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, igrači Hajduka krenuli su odmah u svlačionicu, a u tome su ih prekinuli navijači koji su im rekli da dođu do njih na čašicu razgovora. A taj razgovor i nije baš bio ugodan.

Torcida je postrojila nogometaše 'bilih' ispod istočne tribine te su im očitali bukvicu za loše igre u posljednje vrijeme, a tu je pala i pokoja uvreda. Sve je kulminiralo nakon što su se igrači uputili u svlačionicu, a s tribine se moglo čuti: 'Vi niste Hajduk'. Slične razgovore smo viđali i prije nekoliko godina kada bi Hajduk bio u krizi, a vidjet ćemo hoće li i ovaj put pomoći igračima da se trgnu, pišu 24sata.hr.

Damir Burić nije htio otkriti konkretno o čemu je Torcida razgovarala s njima.

- Momci su razočarani bez obzira bilo prodika od Torcide ili ne. Vidjeli smo kako ovo izgleda, moramo učiti iz naših utakmica, moramo se naučiti utakmice koje idu na neriješeno okretati u svoju korist

Navijači Hajduka su već duže vrijeme nezadovoljni igrama svog kluba, a posebno u posljednje vrijeme kada je klub zabilježio nekoliko kikseva. Burićeva klupa se sve jače trese, a i ovaj put nisu izostali povici: 'Buriću, odlazi!'. O tome je progovorio i trener 'bilih'.

- Ja ne znam je li moja pozicija sigurna, to je pitanje za sportskog direktora i predsjednika. Ja volim momčad i klub i dat ću sve od sebe do zadnjeg dana da pobijedimo..

Hajduk je tako dvaput u samo tri dana izgubio od Gorice i ozbiljno si ugrozio sezonu već u studenom. Iz Kupa su ispali, a Dinamo im bježi četiri boda uz utakmicu manje. Teški su dani na Poljudu za Damira Burića i njegove igrače.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250