Article_Top_970x250

Tko je I.K. koji je mladiću lomio ruke dok je bio onesviješten?

strava u novom sadu

Tko je I.K. koji je mladiću lomio ruke dok je bio onesviješten?

ruj 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: MUP Srbije

I.K. je iz Nikšića, piše Telegraf. Prije dvije godine uhitili su ga zbog posjedovanja pištolja. Kod njegovog kompanjona pronašli su kokain. Sad je osumnjičen za prebijanje mladića u novosadskom disko klubu

Srpska policija traži I.K. (30) kojeg sumnjiče da je 24. kolovoza u jednom novosadskom disko klubu brutalno pretukao mladića (28). Na stravičnoj snimci se vidi kako osumnjičeni mlati onesviještenog mladića, a potom ga okreće na trbuh i lomi mu obje ruke.

Na dužoj snimci koja je objavljena kasnije vidi se početak sukoba i kako se osumnjičeni i žrtva hrvaju i padaju na pod. Ono što se kasnije dogodilo teško je opisati riječima.

Mladić je završio u bolnici s teškim ozljedama. Imao je prijelome podlaktice, višestruke ozljede glave, ključne kosti i prsnog koša.

Otpustili su ga na kućno liječenje.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka koji leži na podu. Vidi se i kako mladić na podu pada u nesvijest, ali divljak ne prestaje s mlaćenjem. Udara ga iz sve snage, dok ovaj bespomoćno leži.

U jednom trenutku netko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku i odlazi kao da ništa nije bilo.

Tko je I.K. (30) kojeg sumnjiče da je pretukao mladića?

Srpska policija objavila je da je I.K. (30) osumnjičen da je pretukao mladića u novosadskom noćnom klubu 24. kolovoza. 

I.K. je iz Nikšića, piše Telegraf.

Prije dvije godine uhitili su ga zbog posjedovanja pištolja. Kod njegovog kompanjona pronašli su kokain. 

MUP Srbije objavio je da intenzivno traga za osumnjičenim te je pozvao građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije.

Pobjegao u Crnu Goru?

Blic piše kako je I.K. (30) šef osiguranja u kockarnici te da je nakon incidenta pobjegao u Crnu Goru.

Prenose i kako je prije radio na osiguranju u disko klubu te da je sudjelovao u više incidenata.

Navodno je bio agresivan i arogantan prema kolegama, ispričao je radnik kockarnice koji je htio ostati anoniman, prenosi Blic.

Dnevnik.ba