Article_Top_970x250

TKD prvaci FBiH u Posušju

POSUŠJE

TKD prvaci FBiH u Posušju

svibnja 02, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Proteklog vikenda u Posušju se okupilo 19 juniorskih i seniorskih taekwondo prvaka Federacije Bosne i Hercegovine u 2018. godini. Organizator okupljanja je Taekwondo savez Federacije Bosne i Hercegovine pod vodstvom predsjednika Samira Šarića, a domaćin je bio Taekwondo klub Poskok iz Posušja.

Pod vodstvom trenera federalnog Saveza Petra Bobana i Ibrahima Kolje sportaši su odradili dva treninga - atletski trening odrađen je u izletištu Tribistovo, a drugi u Taekwondo domu Poskok, prenosi Večernji.ba

- Jedan od razlog ovog okupljanja je nastup na dvama međunarodnim natjecanjima u Zagrebu i Prijedoru, gdje će 10 izabranih kandidata, koji su sudjelovali na okupljanju, predstavljati federalni Savez.

Drugi razlog je okupljanje najboljih natjecatelja iz Federacije Bosne i Hercegovine na jednom mjestu uz potporu predsjednika Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine Augusta Orlovića, ističu u Taekwondo klubu Poskok iz Posušja.

Cilj TKD saveza Federacije Bosne i Hercegovine je da ovakva okupljanja postanu uobičajena praksa Saveza te da se prvaci Federacije Bosne i Hercegovine svake godine okupljaju na nekom drugom mjestu na ovakav način, uz sport i sportsko druženje, što će rezultirati još boljim uspjesima. 

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250