Article_Top_970x250

Talijani sretni jer Ibrahimović ne igra: "Njega ne bih čuvao ni da igra sa slomljenom nogom"

sretni jer ga nema

Talijani sretni jer Ibrahimović ne igra: "Njega ne bih čuvao ni da igra sa slomljenom nogom"

stu 08, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Italija u petak od 20:45 sati igra kod Švedske prvi dvoboj dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Azzurri ne žele propustiti natjecanje u Rusiji jer bi to bio težak udarac za njih kao reprezentaciju koja je četiri puta bila prvak svijeta.

Daniele De Rossi, jedan od najiskusnijih igrača u momčadi Giampiera Ventura, smatra kako Italija ima sreće jer za Švedsku ne igra Zlatan Ibrahimović, koji je završio reprezentativnu karijeru, a trenutačno se oporavlja od ozljede u Manchester Unitedu.

"Prednost je činjenica da Zlatan Ibrahimović neće igrati. Pa ja ga ne bih volio čuvati ni da ima 40 godina i jednu slomljenu nogu", rekao je Daniele de Rossi.
 

 

On je, također, istaknuo kako je Italija jako motivirana i želi se plasirati na SP.

"Dobro smo ih prostudirali i, ako budemo maksimalno fokusirani, vjerujem da ćemo se plasirati na SP. Iako sam igrao na Svjetskom prvenstvu već tri puta, plasman mi je jako bitan. Onda možete zamisliti kako je igračima koji nikada nisu imali priliku biti tamo. Takva motivacija će nam dobro doći i vjerujem da ćemo se plasirati", zaključio je veznjak Rome, javlja Index

Dnevnikba

Article_Bottom_970x250