Article_Top_970x250

Talijani hvale Mandžu, otkrili su i koji će broj nositi na dresu: 'On je savršen Hrvat'

odličan posao

Talijani hvale Mandžu, otkrili su i koji će broj nositi na dresu: 'On je savršen Hrvat'

sij 18, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prošao je liječničke testove u Milanu i sutra će potpisati ugovor s talijanskim gigantom.  Naš 34-godišnji nogometaš će potpisati šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana, a automatski će ga produžiti bude li Milan ušao u Ligu prvaka, javlja Football Italia.

Izvor istog portala javlja da će Mandžo zarađivati 1.8 milijuna eura po godinim a navodno je odbio ponudu Bešiktaša tešku 4 milijuna eura. Među Rossonerima bi Brođanin trebao nositi dres s brojem 9.  - Mandžukić je savršen Hrvat. Radišan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh - piše Gazzetta dello Sport, prenosi Večernji list.

U Milanu će Mandžo u napadu biti s našim Antom Rebićem, ali i legendom svjetskog nogometa Zlatanom Ibrahimovićem. Upravo s Ibrom će se Super Mario odlično slagati, smatra Gazzetta.  - Mario ga poštuje. Zlatan je Mandžukićev idol i on za njega ima maksimalan respekt. Obojica su pobjednici, Mandžukić, baš kao i Ibra, nikada ne odustaje i bori se do posljednje sekunde utakmice. Mandžukića nema previše u medijima, ali uživa veliko i zasluženo poštovanje - pišu pa dodaju:

- Mandžukić može taktički ući u sastav sa Zlatanom, ali i što je još važnije, zamijeniti bilo koga od Milanovih ofenzivaca. Ima karizmu, potrebnu snagu, ali i iskustvo u talijanskom nogometu. Istina, nije igrao od ožujka prošle godine, a u Europi ga nema otprije dvije zime, ali ne sumnjamo da će odmah pokazati zašto je doveden

Dnevnik.ba