Article_Top_970x250

Susret hrvatske predsjednice i supružnika Trump

new york

Susret hrvatske predsjednice i supružnika Trump

ruj 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Official White House Photo by Andrea Hanks

Prijam za predsjednike država i vlada zemalja članica UN-a u organizaciji predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i gospođe Trump povodom zasjedanja 74. Opće skupštine Ujedinjenih naroda, stoji u objavi predsjednice Grabar-Kitarović.

Hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović danas su u New Yorku ugostili američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania, a fotografiju sa susreta je podijelila na svojim društvenim mrežama.

Podsjećamo, Grabar-Kitarović je otputovala u SAD kao jedan od svjetskih čelnika koji su sudjelovali na godišnjem zasjedanju Opće skupštine UN-a, gdje su ju ugostili predsjednik Donald Trump i prva dama, Melania Trump.

"Prijam za predsjednike država i vlada zemalja članica UN-a u organizaciji predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i gospođe Trump povodom zasjedanja 74. Opće skupštine Ujedinjenih naroda", stoji u objavi predsjednice Grabar-Kitarović

Grabar-Kitarović upozorila je u utorak u UN-u na onečišćenje svjetskih oceana i mora, uključujući Jadransko more, ključni resurs za Hrvatsku koja od turizma zarađuje oko 20 posto BDP-a.

Dnenvik.ba

Tagovi: