Article_Top_970x250

Što im se događa s licem: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...

popustio botoks

Što im se događa s licem: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...

pro 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: index.hr/pixsell/privatni album

Godine nisu samo broj, a neke pjevačice na sve načine pokušavaju zaustaviti starenje. No ne ide im to uvijek baš lako

Maja Šuput Tatarinov (40) u utorak je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu nastupala na 14. humanitarnom koncertu Želim život, u organizaciji Zaklade “Ana Rukavina”. Zapjevala je neke od svojih najvećih hitova, među kojima su ‘‘Ne lomi mi srce’’, ‘‘Lopove’’, ‘‘Jedna noć’’ te ‘‘Djevojačko veče’’, a pjesmu ‘‘Amnezija’’ doživjela toliko ozbiljno da je zaboravila tekst vlastite pjesme, prenose 24sata.hr.

Iako je zabavila tisuće ljudi na Trgu, Maja je zabrinula fanove  izgledom. I dok neki pišu kako se pokazala u ‘‘pravom svjetlu’’, drugi komentiraju kako izgleda ‘‘kao da joj je popustio botoks na licu’’. Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom s filerima izgledati prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

- Od zgodne djevojke pretvorila se u plastičnu lutku. Izgleda kao baka - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. Ruku na srce, Šuput nije ni prva ni zadnja na estradi koja je nešto korigirala na svom tijelu. 

Severina Kojić, Nina Morić, Indira Levak samo su neke od domaćih zvijezda koje su se našle na listi ‘‘botoksistica’’. Prije skoro godinu dana gospođa Kojić pojavila se na premijeri prve hrvatske zombi komedije iz budućnosti ‘‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’’ i šokirala obožavatelje svojim ‘‘opuštenim’’ licem.

Kirurgi smatraju da Seve neko vrijeme nije koristila botoks, koji se razgrađuje tijekom šest mjeseci, pa joj se opustila koža. I Indira je izazvala burne reakcije nakon što je procurila njezina fotografija bez filtra. Na njoj izgleda neprepoznatljivo, a estetski kirurzi su potvrdili da je pretjerala i dobila “zaleđen” izgled.

Pjevačica botoksirani selfie nije htjela komentirati, ali je dan poslije poručila da ima botoks i filere i u stražnjici. Bez konkurencije je definitivno bivša manekenka Nina Morić, koja se zbog botoksa doslovno ne može namrštiti. Sa samo 17 godina povećala je usne, korigirala nos, povećala grudi, ubrizgavala hijaluronsku kiselinu. I može se reći da danas može stati rame uz rame s Donatellom Versace. Barem kad je botoks u pitanju. 

Dnevnik.ba