Article_Top_970x250

Stanković iznenadio stavom o pobačaju, otkrio i tko mu je najneugodniji gost u Nedjeljom u dva

"skip or beep"

Stanković iznenadio stavom o pobačaju, otkrio i tko mu je najneugodniji gost u Nedjeljom u dva

lip 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Voditelj Aleksandar Stanković ovaj put se našao s druge strane mikrofona te je na pitanja odgovarao voditeljici Tatjani Jurić kao prvi gost u podcastu Skip or Beep. 

U razgovoru s Tatjanom govorio je o privatnom, ali i poslovnom životu. 

Nije htio otkriti tko mu je bio najgori gost u Nedjeljom u 2, ali je otkrio koji su bili najneugodniji iz jednog drugog razloga. 

"Mogu vam spomenuti one koji su bili najneugodniji po mene jer sam ja ispao kreten. Borislav Škegro, pokojni Aleksandar Tijanić... U tim nekim situacijama kad sam te goste imao previše sam se zatrčao pa sam lupio glavom o zid. To po mene nisu bili dobri gosti premda možda za samu emisiju jesu", rekao je. 

Rekao je da podržava aktivizam te da mu zbog toga nije zasmetao Hod za život iako priznaje da mu se njihovi stavovi ne sviđaju. Priznao je, ipak, da se protivi pobačaju. 

"Ja sam generalno protiv pobačaja, u tom smislu nisam liberalan. Ne bih vama ženama zabranjivao pobačaj, ali ako me netko pita: život toga u utrobi ili pravo majke da o tome odlučuje, ja bih izabrao život tog bića koje je u utrobi. Tu se sukobljavaju dva prava i ja mislim da je pravo na život tu jače. U dosta stvari sam liberalan, ali eto u ovome nisam", zaključio je.

Ispričao je i da je supruga njemu prva prišla. 

"Ja se ne znam upucavati, plašim se odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv da žene prve priđu muškarcu", rekao je. 

Dnevnik.ba