Article_Top_970x250

Srpski vozač se žalio na albansku manekenku: "Puštala mi je albansku glazbu"

lorena haliti

Srpski vozač se žalio na albansku manekenku: "Puštala mi je albansku glazbu"

kol 05, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Albanska manekenka Lorena Haliti pohvalila se na svom nalogu na Twitteru kako u tijeku vožnje Uberom srpskom vozaču pušta albanske pjesme, prenosi B92.

On se naknadno njenim poslodavcima požalio na direktnu provokaciju manekenke, objašnjavajući da to nije bilo u redu sa njene strane, jer je on profesionalno i korektno obavljao svoj posao, dok je ona po imenu i prezimenu prepoznala da je riječ o Srbinu.

Kako je naveo u žalbi, ona je nakon toga objavila na društvenoj mreži Twitter kako je “upravo srpskom vozaču puštala albansku glazbu”, i dodala smajli.

 

On je također u žalbi naveo da je odnos Albanije i Srbije još veoma osjetljiva tema, te da je u ratu izgubio oca i brata i da je siguran da bi u suprotnoj situaciji, kako kaže, da je on njoj puštao srpske pjesme, ona još brže uputila žalbu kompaniji Uber.

– Zamislite svijet gdje Nijemac pušta nacističku muziku, jevrejskom vozaču? Ili gdje osoba iz Turske pušta tursku muziku vozaču iz Armenije – napisao je on između ostalog.

Prethodno je buru na društvenim mrežama podigla i glazbena zvijezda Dua Lipa koja je koja je na svom Instagramu profilu podijelila objavu u kojoj je objašnjeno “zašto Kosovo nije i nikad neće biti dijelom Srbije”.

Dnevnik.ba

 

Tagovi: