Article_Top_970x250

Srpski bauštelci nakon tuluma sa striptizetom dobili otkaze

kanada

Srpski bauštelci nakon tuluma sa striptizetom dobili otkaze

tra 21, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Reddit

Od prije nekoliko dana internetom se širi snimka tuluma građevinskih radnika srpskog podrijetla u Torontu koji su striptizetu zalijevali votkom, pipali je i plesali s njom, a sve uz taktove narodnjaka na radnom mjestu.

Kako se nitko u tom videu nije pridržavao epidemioloških mjera, a i zbog drugih, očiglednih razloga, nastao je veliki problem.

Tvrtka Nelmar Drywall otpustila je sve radnike koji se pojavljuju u videu, pišu kanadski mediji. "Nelmar je otkazao radni odnos svim osobama koje su sudjelovale u incidentu prikazanom u videozapisu", stoji u njihovom priopćenju.

Kompanija je navodno izgubila i milijunske ugovore zbog neprofesionalnog ponašanja svojih radnika.

O incidentu se uveliko piše i u Srbiji odakle su, kako se saznalo, radnici. Srpski mediji sad pišu da je incident utjecao i na privatne živote radnika.

"Srpska zajednica bruji o ovome - u optjecaju je 15-minutni video gdje se vide uglavnom stariji ljudi koji su 'slavili' odlazak prijatelja u penziju, uz treštanje srpskih narodnjaka, rakije i plaćene striptizete, sve bez distance i maski, što je za razliku od Srbije u Kanadi velik problem. Sedam ili osam srpskih obitelji traumatično su pogođene: podnijeti su zahtjevi za razvode brakova, dečko (jedini ispod 50 godina u društvu) koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina", napisao je jedan korisnik Reddita na toj platformi, a srpski mediji mahom prenose njegovu objavu. 

Dnevnik.ba