Article_Top_970x250

Srna: "Hvala na svemu brate!"; Mandžukić: "Možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom"

rakitić se oprostio od reprezentacije

Srna: "Hvala na svemu brate!"; Mandžukić: "Možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom"

ruj 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

U 32. godini od igranja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju oprostio se Ivan Rakitić. Za nacionalnu vrstu je upisao 106 nastupa i postigao 15 pogodaka, a najveći uspjeh mu je srebrna medalja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Darijo Srna među prvima je reagirao na Instagramu. Podijelio je fotografiju u Rakitićevu zagrljaju uz poruku.

"Hvala na svemu brate."

Rakitić i Srna su za reprezentaciju zajedno igrali do Eura 2016. godine kada je bivši kapetan Šahtara otišao u reprezentativnu mirovinu, prenosi Index.hr.

Nakon bivšeg kapetana Darija Srne, još jedan umirovljeni nogometni reprezentativac Mario Mandžukić posegnuo je za Instagramom. On je objavio fotografiju s Rakitićem tijekom SP-a u Rusiji uz dužu poruku.

"Sretan sam što smo zajedno doživjeli toliko velikih trenutaka s Hrvatskom - bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh. Ivan Rakitic, možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom...", napisao je Mandžukić pa uputio poziv umirovljenom kolegi.

"A sada možemo konačno jednom skupa u miru pogledati utakmicu reprezentacije. Iako, znaj, lakše je igrat' nego gledat'", zaključio je Mandžukić uz emotikon nazdravljanja pivom.

Dnevnik.ba

Tagovi: