Article_Top_970x250

Srbijanka upecala Ronalda: Objavljene i zajedničke fotografije

dugogodišnji fan

Srbijanka upecala Ronalda: Objavljene i zajedničke fotografije

ožu 30, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dugogodišnji sam fan Cristiana Ronalda, gledala sam utakmicu i kada je bio ovdje prije dvije godine. Mnogo ga cijenim i poštujem, rekla je Biljana

Cristiano Ronaldo je sa terena beogradskog stadiona "Rajko Mitić" pobjegao deprimiran zbog poništenog gola Portugalcima. Ogorčen je otišao u svlačionicu, a kapitensku traku bacio prije ulaska u tunel.

Dugogodišnji sam fan Cristijana

Jedan od najboljih nogometaša svijeta uvijek se rado vraća Srbiji, a razlog za to je navodno jedna gospođica iz Novog Sada! Biljana Dragaš privukla je pozornost Portugalca, pa kad god dođe u Srbiji nastane neka nova slika na kojoj se nalaze Biljana i Cristijano. U razgovoru za "Objektiv" Novosađanka je otkrila nešto više o sebi, ali i cijeloj priči vezanoj za jednog od najboljih nogometaša svijeta u povijesti.

- Iz Novog Sada sam i po zanimanju sam farmaceutski tehničar. Dugogodišnji sam fan Cristijana Ronalda, gledala sam utakmicu i kada je bio ovdje prije dvije godine.

Mnogo ga cijenim i poštujem, rekla je Biljana.

Na distanci smo u svemu

Mis Biljana, kako joj je nadimak na Instagramu, kaže da između nje i Portugalca nije bilo ničega, iako je objavila sliku iz „Hayata“ u vrijeme kada se i četa Fernanda Santosa nalazila u hotelu.

- Imamo neku vrstu komunikacije, ali na distanci smo u svemu. Nije se ništa desilo između nas, otkrila je Biljana, prenosi Avaz.

Dnevnik.ba