Article_Top_970x250

Srbi se naklonili Hrvatima: Održali ste nam lekciju! Svaka čast!

poljud nadmašio očekivanja

Srbi se naklonili Hrvatima: Održali ste nam lekciju! Svaka čast!

lis 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell

U tekstu portal navodi kako su se vatreni pobjedom na Poljudu stigli blizu kvalificiranju na Euro iduće godine te opisuju već spomenuti video riječima kako je 35 tisuća navijača napravilo pravi spektakl

Snimka navijača s Poljuda dok u jedan glas pjevaju Oliverovu Cesaricu oduševila je ljude i to ne samo iz Hrvatske, a snimka tih poljudskih minuta u petak je postala 'viralac' na YouTubeu s oko 70 tisuća pregleda, a brojni su se potrudili ostaviti i komentare, piše Večernji list.

Osim komentara ispod videa, Alo je na svom je portalu objavio tekst o tom predivnom događaju u kojem su iskazali oduševljenje sjajnim hrvatskim navijačima uz naslov 'Lekcija našim navijačima! 35.000 Hrvata zapjevalo u jedan glas i to pjesmu koju svi obožavaju!'. 

I zaista su navijači na Poljudu zaslužili pohvale sa svih strana koje ovih dana ne prestaju stizati, a i sam Split koji je dokazao kako je svim srcem uz reprezentaciju. 

U tekstu portal navodi kako su se vatreni pobjedom na Poljudu stigli blizu kvalificiranju na Euro iduće godine te opisuju već spomenuti video riječima kako je 35 tisuća navijača napravilo pravi spektakl. 

U zaključku su naveli kako je normalno da se uz ovakvu podršku stiže do dobrih rezultata.

- Svaka čast! - za kraj teksta stoji na srpskom portalu. 

Dnevnik.ba