Article_Top_970x250

Srbi provocirali Ronalda: "Messi, Messi" On im zabio iz zaleđa i mahao

Kvalifikacije za Euro 2020

Srbi provocirali Ronalda: "Messi, Messi" On im zabio iz zaleđa i mahao

ruj 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA-EFE

Portugal je sinoć u Beogradu pobijedio Srbiju 4:2 i gurnuo je daleko od plasmana na Europsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u 12 europskih gradova.

Portugal je poveo golom Williama Carvalha u 42. minuti, a na 2:0 povisio je Guedes u 58. minuti. Srbija je smanjila deset minuta kasnije preko Milenkovića, da bi Cristiano Ronaldo prelomio utakmicu u 80. minuti, iako je gol zabio iz zaleđa. Srbija se pokušala vratiti golom Mitrovića pet minuta prije kraja, ali je već u sljedećem napadu Bernardo Silva postavio konačnih 2:4.

Srpski navijači su, očekivano, Cristianu Ronaldu pripremili vatreni doček. Kad je izašao na zagrijavanje cijela Marakana mu je zviždala, a tijekom utakmice su mu skandirali "Messi, Messi". No, hladnokrvni Portugalac svima je mahao po izlasku s travnjaka, a na ulazu u tunel neki zaštitari su ga zamolili fotografiju, a Ronaldo ih nije odbio.

Ronaldo se nakon utakmice sastao s Nemanjom Matićem koji je s jednim od najboljih igrača u povijesti želio upoznati svoje sinove. Ronaldo im je poklonio svoj dres i fotografirao se s njima.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250