Article_Top_970x250

Soldić brani pojas prvaka pred hrvatskim navijačima u studenom

u zagrebu

Soldić brani pojas prvaka pred hrvatskim navijačima u studenom

ruj 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

KSW, najveća MMA europska organizacija jučer je potvrdila svoj dolazak u Arenu Zagreb 9. studenog. KSW 51 priredba osigurala je najbolje borce iz regije poput Roberta Soldića, Filipa Pejića, Erka Juna, Vase Bakočevića, Antuna Račića..

Poljsku organizaciju u Zagreb je doveo ugledni borilački menadžer Ivan Dijaković koji se brine o karijeri najboljeg hrvatskog borca Roberta Soldića koji će pred hrvatskim navijačima braniti pojas prvaka.

KSW je trebao odraditi event u Novom Sadu ili Beogradu, no vlasnik organizacije Martin Lewandowski odlučio se za Arenu Zagreb. Neće to biti prvi put da zagrebačka publika gleda vrhunski borilački spektakl. Još prije Zagreb je ugostio UFC, K-1, i Glory.

Nakon Soldića najpoznatije ime koje će se boriti u Zagrebu je Erko Jun. Borac iz BiH ima čak milijun pratitelja na Instagramu gdje je velika zvijezda, a vole ga i u Poljskoj. 

Ulaznice su jučer puštene u prodaju u sustavu Eventima, a najjeftinija ulaznica za višesatni MMA spektakl je 50 kuna, dok je najskuplja 300 kuna, prenosi Index.

Dnevnik.ba