Article_Top_970x250

Šok za Vrsaljka: Inter mu već dovodi zamjenu

Transferi

Šok za Vrsaljka: Inter mu već dovodi zamjenu

pro 06, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Gazzette dello Sport

Kako piše Gazzetta Inter nije zadovoljan formom Hrvata, tj. njegovim pretjeranim izbivanjem s terena. Vrsaljko, otkako je došao u Milano više je bio ozlijeđen nego li zdrav te nije mogao Talijanima pokazati što zna.

Već se polako odbrojavaju dani do Nove godine, a samim tim i do novog nogometnog prijelaznog roka. Naravno uvijek su zanimljive priče i nagađanja gdje bi mogli hrvatski reprezentativci završiti.

U ljetnom prijelaznom roku se mislilo kako će Perišić, Kramarić i Rebić napustiti svoje klubove i promijeniti sredinu, no to se nije dogodilo, a teško je očekivati i ove zime jer svi igraju Europu. No, iz Italije stiže vijest kako bi jedan Hrvat već ove zime mogao napustiti klub. I to onaj Hrvat koji je tek ljetos promijenio sredinu.

Gazzette dello Sport piše kako bi Inter mogao raskinuti posudbu sa Šimom Vrsaljkom i pustiti ga natrag u Atletico Madrid. No, malo je vjerojatno da će Nerazzurri to učiniti ove zime jer bi tako samo prokockali 6 milijuna eura koliko su dali za Hrvata za jednogodišnju posudbu.

Više je vjerojatno kako će čekati do ljeta kada ističe posudba. Tada Inter može odlučiti hoće li se odreći Vrsaljka ili platiti dodatnih 17.5 milijuna eura kako bi hrvatski desni bek postao njihov igrač.

Kako piše Gazzetta Inter nije zadovoljan formom Hrvata, tj. njegovim pretjeranim izbivanjem s terena. Vrsaljko, otkako je došao u Milano više je bio ozlijeđen nego li zdrav te nije mogao Talijanima pokazati što zna. Svjesni su u Interu kako je Hrvat jedan od najboljih desnih bekova svijeta kada je u formi, ali pitanje je koliko se mogu osloniti na njegove usluge.

Zbog toga su već krenuli u potragu za novim desnim bekom, a pronašli su ga u Manchester Unitedu. Inter želi nekadašnjeg talijanskog reprezentativca Mattea Darmiana koji je pao u drugi plan kod Josea Mourinha te s njegovim dovođenjem ne bih trebalo biti većih problema.

Kada se spomene Manchester United i Jose Mourinho, odmah se u Italiji pomisli i na želju Portugalca iz redova Intera. Mourinho odavno želi Ivana Perišića i moguće je kako će ovaj transfer hrvatskom krilnom napadaču otvoriti put prema Engleskoj.

Naravno, ako Mourinho preživi na klupi Crvenih vragova do početka prijelaznog roka.

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250