Article_Top_970x250

Škorić i Kramarić proslavili okrugli rođendan, neka si daruju pobjedu u utorak!

fešta u reprezentaciji

Škorić i Kramarić proslavili okrugli rođendan, neka si daruju pobjedu u utorak!

lip 19, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: 24sata

Andrej Kramarić i Mile Škorić proslavili su rođendan u kampu u Rovinju uoči ogleda sa Škotskom. Neka se djelić ozračja protegne do utorka. 

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka posljednja utakmica skupine na Europskom prvenstvu. Posljednji suparnik bit će Škotska, reprezentacija koja će ujedno biti i domaćin u Glasgowu.

Vatreni su se nakon remija s Češkom (1-1) vratili u kamp u Rovinju gdje su tijekom subote organizirali rođendanski tulum Andreju Kramariću i Mile Škoriću, piše 24sata.hr.. Krama je napunio 30 godina, isto toliko ima i Škorić.

Proslavili su rođendan u društvu reprezentativnih suigrača, a mi im želimo sve najbolje. Neka si daruju pobjedu na Hampden Parku.

24sata

Foto: 24sata

Ustvari, to je najveća želja koju im želimo, naravno uz zdravlje i sreću.

Pred Vatrenima je težak zadatak jer je Škotska domaćin i igrat će pred svojim navijačima, no i činjenice da su, ruku na srce, Škoti za sada pokazali puno više.

Protiv Engleske su djelovali prilično dobro, borbeno i hrabro, dojam je da su zaslužili više od 0-0, no s pravom se nadaju u prolazak dalje nakon velikog osvojenog boda na Wembleyju.

Vatreni će morati odigrati iznad trenutnih mogućnosti i ne bi bilo prvi put da se izvuku u posljednji tren. Stoga će nam ozračja s današnjeg rođendanskog tuluma iz hrvatskog kampa Rovinju biti potreban i u utorak na Hampden Parku.

Dnevnik.ba