Article_Top_970x250

Skinula pletenice pa sad 'fura' novu frizuru: "Sva si raščupana"

kristina mandarina

Skinula pletenice pa sad 'fura' novu frizuru: "Sva si raščupana"

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj promijenila je frizuru, a još uvijek nije obožavateljima otkrila svoj novi izgled

Nakon što se nedavno pohvalila tetovažom mandarine, Kristina Penava (20) poznatija i kao Kristina Mandarina odlučila je promijeniti frizuru. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom iz frizerskog salona te kratkom kovrčavom kosom nakon što je skinula pletenice. Kristina još uvijek nije otkrila što je sljedeće dala napraviti od kose, no svojim obožavateljima dala je do znanja kako će objasniti sve u videu za YouTube. 

- Sva si raščupana. Čudno te vidjeti bez pletenica - komentirali su joj obožavatelji. Iako je stekla veliku popularnost, Kristina se ne obazire na ljubomoru jer, kaže, ni jedna žena ne bi trebala biti ljubomorna. Kristina je jedno vrijeme bila plavuša, ali kako sama kaže, ta boja kose joj ne stoji. Obožavatelji, koji su ju viđali na štandovima, primijetili su da nosi fejk brendove, prenose 24sata.hr.

- Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala - iskreno je rekla Kristina.

Dnevnik.ba